Inneholder markedsføring

Kredittkort for personer med lav kredittscore

Det er vanskeligere å få et kredittkort nå enn det var før finanskrisen.
Med høyere krav til låntakere, og långivere som er mindre tilbøyelig til å ta risiko.

De med mindre enn perfekt kreditthistorie kan fort bli avvist, og det kan være vanskelig å se hva långivere er ute etter når du vurderer søknader.

«Dyre kredittkort» eller kredittkort med høy rente, er kredittkort rettet mot de med dårlig kreditthistorie eller ingen i det hele tatt. De som bruker dem ansvarlig og betaler dem ned hver måned i sin helhet kan bygge opp en god kredittscore og deretter søke bedre kort med lavere rente etter hvert. Du blir fremdeles kreditt sjekket og det er ingen garanti for at søknaden vil bli akseptert. Det er imidlertid mer sannsynlig enn hvis du søker et kort med lavere rente.

Er du ny låntaker og ikke har opparbeidet deg høy kredittscore enda kan det være en god ide å begynne med et kort som har høy rente og lavere kredittramme.

Et kort som kan være greit å begynne med er Santander Flexi. Det har en kredittramme på maks 50.000 kr som kan økes på et senere tidspunkt. Kortet har en høy effektiv rente, men du får fremdeles 50 dager rentefri. Det betyr derfor ikke noe så lenge du betaler tilbake innen den rentefrie tiden.

Du kan med dette kortet velge om du vil ha 4% bonus på elektronikk, bensin, flyreiser, klær eller sportsutstyr, og dette er et kort som derfor scorer ganske bra i vår test av kredittkort som gir rabatt på drivstoff. Det er heller ikke oppgitt noen minsteinntekt på dette kortet.

Et kort i andre enden av skalaen er Santander Red kortet som har en kredittgrense på 100.000 kr og en lav effektiv rente .
Her kreves det en inntekt på minimum 150.000 kr i året og fylte 20 år.

Det er ikke alt for store hindre for at en slik søknad skal gå igjennom, men greit å vite at en kan søke flere kort om en skulle få avslag første eller andre gangen. Søknad er gratis inntil en tar imot tilbudet.

Sammenlign tilbud
  • Lån (0)
Sammenlign
0