Inneholder markedsføring

365Privat – Vi ser nærmere på fordelene

365Privat

Vi har tidligere kåret 365Privat til beste kredittkort i kategorien bensinkort. Årsaken er at 365Privat er det kredittkortet i vår test som gir den beste rabatten på drivstoff. Vi har sett nærmere på fordelene med dette kortet.

Best i test

365Privat kredittkort har også blitt kåret til best i test hele ti ganger siden 2007 av en rekke store medier (bl.a. Dine Penger, E24, VG og Dagbladet). Det er først og fremst i kategorien “den disiplinerte bruker” 365Privat har hevdet seg.

Beste bensinkort

Med 365Privat får du 3,65 % Cashback på alle Esso-stasjoner. Dette gjelder for hele handelen. I tillegg får du 34 øre i ekstra rabatt per liter drivstoff hos Esso Norge​. Det vil si at med en literpris på 15 kroner, så får du 88 øre i rabatt per liter.

Ved andre bensinstasjoner får du 2% cashback. Det neste kredittkortet i vår test av bensinkort gir 60 øre rabatt per liter.

Esso-rabatten godskrives din 365Privat-konto rundt den 10. hver måned for fyllinger som er gjort for foregående kalendermåned. Det vil si at rabatt for fyllinger i Oktober vises på fakturaen i November.

Esso-rabatten kommer i tillegg til vanlig Cashback, og inngår ikke i Cashback-taket på 2.000 kroner de siste 12 måneder.​​

Danske Bank Reward

Danske Bank Reward er navnet på fordelsprogrammet du får tilgang til når du har et 365Privat kredittkort. Her har du mulighet til å opparbeide bonus ved handel i butikker som Danske Bank har avtale med. Eksempler på dette er 7% bonus ved handel hos LensWay og 10% bonus hos Stena Line. Danske Bank Reward gir også bonus ved utvalgte restaurranter.

Bonus får du automatisk når du handler hos en butikk som er med i programmet. En forutsetning et at du betaler med ditt 365Privat kredittkort eller et annet kort som er med i Danske Bank Reward.

Du kan enkelt se din oppsparte bonus i nettbanken, og bonusen betales automatisk ut 2 ganger i året (31. Mai og 30. November).

Andre rabatter:

 • Strømavtale gjennom Ustekjeika Energi. Her får du strøm til innkjøpspris,  365 kWh i rabatt per år og gratis fastbeløp i 3 måneder.
 • 10% rabatt på reiseforsikring hos Travel Guard
365Privat Bensinkort
 • 85 øre/l rabatt på Esso
 • 2% cashbak på alle bensinstasjoner
 • Tilgang til en rekke rabatter
 • Maks Kreditt: 50 000,-
 • Rabatt per liter: *85 øre
 • Stasjon: Esso

Annonselenke

Søk nå
Sammenlign

Eks: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16 929

Konklusjon

365Privat har mange fordeler, men det er først og fremst rabatt på drivstoff som gjør dette til et svært populært kredittkort. Ved å bruke kortet som et rent bensinkort, kan du spare mye penger i løpet av året.

For å få utbytte av rabattene er det viktig å betale inn utestående beløp hver måned. Ved å gjøre dette, så får du som nevnt rabatt på drivstoff samt god oversikt over dine drivstoffkostnader hver måned.

Du kan lese mer om 365Privat eller se vår oversikt over beste bensinkort.

Finanslisten
Sammenlign tilbud
 • Kredittkort (0)
 • Bensinkort (0)
 • Lån (0)
Sammenlign
0