Inneholder markedsføring

Bør du benytte låneformidler?

Hva er en låneformidler?

En låneformidler er en tjeneste der du kan sende inn en søknad, og deretter få tilbud fra flere banker. Låneformidleren gjør altså jobben med å hente inn tilbud på forbrukslån for deg.

Er det lurt å bruke en låneformidler?

Låneformidlerne tar ingen ekstra betaling fra deg, så det koster deg ikke noe å benytte slike tjenester. Målet med tjenestene er at det skal være enklere for deg å samle flere tilbud uten å måtte sende søknad til hver enkelt bank. Når du søker om lån via en låneformidler, så vet bankene at de konkurrerer om deg som kunde. De vil derfor konkurrere om å gi deg et best mulig tilbud.

Hvordan får jeg best mulig rente på forbrukslån?

Siden bankene gir deg et individuelt tilbud basert på din økonomi, så anbefaler vi å søke hos flere banker dersom du ønsker å ta opp et forbrukslån. Søknadene er helt uforpliktende, og du kan da sammenligne de forskjellige tilbudene du får før du velger bank.

Alle banker gir deg et renteeksempel, men det er først når du søker om forbrukslån at du får ditt rentetilbud.

Da det er fornuftig å hente inn flere tilbud, så anbefaler vi å benytte en låneformidler. Da sparer du mye tid og jobb, og du får et sammenligningsgrunnlag uten ekstra kostnad for deg. Dersom du allerede har bestemt deg for å søke i en spesifikk bank, så kan du likevel sende inn en søknad hos en låneformidler i tillegg til søknaden du sender til din valgte bank. Da får du mulighet til å sammenligne tilbudet med andre banker, og du ser raskt hvem som gir deg de beste vilkårene.

Test av låneformidlere

De fleste nettsider som rangerer forbrukslån og refinansiering har kun med banker i sine tester. Det vil si at du selv må gå inn på nettsiden til hver enkelt bank og sende søknad.

Vi mener at fordelene ved å benytte en låneformidler er såpass store at vi har valgt å inkludere låneformidlerne i vår oversikt.

Eksempler på låneformidlere er Lendo og axo. Disse er nå inkludert i vår test av forbrukslån og test av refinansiering.

Finanslisten
Sammenlign tilbud
  • Kredittkort (0)
  • Bensinkort (0)
  • Lån (0)
Sammenlign
0