Inneholder markedsføring

Slik finner du billigste forbrukslån

Forbrukslån

Forbrukslån er dyrere enn lån med sikkerhet, men i en del tilfeller kan det likevel være fornuftig å ta ta opp et kortsiktig forbrukslån.

Eksempler kan være for å refinansiere flere smålån eller kredittkort som ikke er nedbetalt. Ved å samle smålån og kredittkort vil du kunne få bedre oversikt og en lavere månedlig kostnad. Spesielt kredittkort har ofte en svært høy rente, og bør nedbetales så raskt som mulig.

Slik finner du billigste forbrukslån

Renten på forbrukslån settes individuelt basert på din økonomi. Selv om vår oversikt og test av beste forbrukslån gir deg en pekepinn på tilbudet til de forskjellige bankene, så er det først etter at du har sendt inn søknad du vil få et tilbud der du ser hvilken rente du får.

Vi anbefaler derfor å søke om forbrukslån hos flere banker, for så å sammenligne tilbudene du mottar.

Dette kan du enten gjøre ved å manuelt sende inn søknad til flere banker, eller du kan benytte en låneagent som henter inn tilbud fra flere banker for deg. Det vil ikke koste deg noe ekstra å benytte en låneagent, og du vil da kunne motta tilbud fra flere banker basert på en søknad. Samtidig vet bankene at de konkurrerer om deg.

Slik fungerer låneagenter

Eksempler på låneagenter er Lendo og Axo. De samarbeider med en rekke banker, og når du fyller ut en søknad hos dem så sendes den til alle bankene de samarbeider med.

Deretter vil du kunne få tilbud fra flere av bankene, og du kan enkelt sammenligne vilkårene og velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

Hvordan velger du låneagent?

Vi anbefaler å benytte låneagent da du på den måten enkelt får hentet inn tilbud fra flere banker. Derfor har vi også valgt å ta med de mest kjente låneagentene i vår test av forbrukslån.

Det er vanskelig å skille de forskjellige låneagentene, men Lendo er kanskje den mest kjente. Lendo er også den i vår test som samarbeider med flest banker (16 banker).

Axo samarbeider med 12 banker, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra kunder på Trustpilot (Over 95% av kundene er meget godt fornøyde). Axo tilbyr også chat på siden sin, slik at du enkelt kan få svar på spørsmål du lurer på.

Finanslisten
Sammenlign tilbud
  • Kredittkort (0)
  • Bensinkort (0)
  • Lån (0)
Sammenlign
0