Inneholder markedsføring

Beste Kredittkort 2017

Test av Kredittkort

Vi har gjennomført en test av kredittkort for å avgjøre hvilke kredittkort som i øyeblikket er best.  Hvilket kredittkort som passer deg best kommer helt an på hvilke fordeler du ønsker, og vi har derfor delt testen opp i forskjellige kategorier.

Beste kredittkort med rabatter

Netthandel øker stadig, og du kan spare mye ved å betale med det kredittkortet som gir deg mest mulig rabatt. Det er mange kredittkort som gir rabatt ved netthandel, men vi har kåret Remember Kredittkort til det beste rabattkortet i 2017.

Med ditt Remember kort får du rabatt i mer enn 230 nettbutikker. Du finner oversikt over alle stedene med rabatt i rabattportalen Remember Reward, og du kan spare mye penger ved å benytte disse rabattene.

9
Rabatt i over 230 nettbutikker
Gratis reise og avbestillingsforsikring
45 rentefrie dager
Maks Kreditt:150 000,-
Aldersgrense:18 år
Årsgebyr:0,-

Annonselenke

SØK NÅ!
Sammenlign

Beste kredittkort for reise

Det er smart å bruke kredittkort på reise da det gir en ekstra trygghet. Det kan også være en god ide å ha et kort i reserve dersom hovedkortet skulle bli borte. Men hvilket kredittkort er best for bruk i utlandet?

I vår test har vi kåret Bank Norwegian Kredittkort til vinner. Norwegian kredittkort er det eneste kortet i testen vår som tilbyr gebyrfrie kontantuttak i utlandet. Du får også inkludert reiseforsikring (forutsatt at du betaler minimum 50% av transportkostnadene med kortet), du får en god pris på egenandelsforsikring for leiebil, og du kan hele året tjene Cahspoints som du kan benytte til å fly gratis.

Norwegian Kredittkort er også det kortet som kommer best ut i vår generelle vurdering av alle kort, så dette er et godt kort både til bruk hjemme og på reise.

 

10
Gebyrfri uttak i utlandet
Gratis reise og avbestillingsforsikring
1% cashpoints på alle kjøp
Maks Kreditt:100 000,-
Aldersgrense:18 år
Årsgebyr:0,-

Annonselenke

SØK NÅ!
Sammenlign

Beste kredittkort med drivstoffrabatt

Flere kredittkort gir rabatt på drivstoff, og det kan være smart å ha et kredittkort som utelukkende benyttes til å fylle drivstoff. Da får du rabatt på det du fyller, og du får også god oversikt over hvor mye du bruker hver måned på bensin og diesel. For å få fullt utbytte av rabatten anbefaler vi at du hver måned betaler inn fullt utestående beløp.

I denne testen har vi kåret 365Privat til beste kredittkort med drivstoffrabatt. til vinner.Årsaken er rett og slett at 365Privat gir mest i rabatt. På Esso får du 0,88 kr i rabatt per liter (ved literpris på 15 kr). Ved fylling på andre stasjoner får du 2% i cashback. Neste kort i vår test gir en rabatt på 0,60 kr per liter, og dette er årsaken til at vi kårer 365Privat til beste bensinkort.

10
85 øre/l rabatt på Esso
2% cashbak på alle bensinstasjoner
Tilgang til en rekke rabatter
Maks Kreditt:50 000,-
Rabatt per liter:*85 øre
Stasjon:Esso

Annonselenke

SØK NÅ!
Sammenlign

Beste kredittkort med rabatt på dagligvarer

Dagligvarer er en stor utgiftsport for alle, og for å spare mest mulig i hverdagen er det smart å benytte det kredittkortet som gir deg best rabatt på dagligvarer.

I denne testen har vi kåret yA Bank Kredittkort til beste kort med dagligvarerabatter i 2017. Med dette kredittkortet får du 4 kategorier med rabatter hver måned, og du velger selv hvilken du vil benytte. Blant alternativene er 2% rabatt på alle kjøp, eller 3% rabatt på dagligvarer. Ved å benytte rabatten på dagligvarer kan du spare mye penger i løpet av året.

No posts for this criteria.

Sammenlign tilbud
  • Kredittkort (0)
  • Bensinkort (0)
  • Lån (0)
Sammenlign
0