Inneholder markedsføring

Beste Kredittkort 2018

Test av Kredittkort

Vi har gjennomført en test av kredittkort for å avgjøre hvilke kredittkort som i øyeblikket er best.  Hvilket kredittkort som passer deg best kommer helt an på hvilke fordeler du ønsker, og vi har derfor delt testen opp i forskjellige kategorier.

Det er også viktig å huske at selv om kredittkort kan gi deg rabatter og fordeler, så er det viktig at du hver måned betaler inn hele det utestående beløpet for å få fullt utbytte av fordelene. Ellers kan rabattene fort spises opp av renter og gebyrer.

Beste kredittkort med rabatter

Når det gjelder kredittkort med rabatt, så finnes det mange former for rabatt. Noen kredittkort gir kun rabatt ved handel på nett, mens andre gir rabatt ved normalt bruk. Hvilken rabatt som passer best for deg kommer derfor an på ditt handlemønster og hvor du ønsker å bruke kortet.

Vi har sett nærmere på de 3 kortene i vår test som gir mest rabatt – dette er Remember kredittkort, Santander Flexi og Ikano Visa

VS
VS
Rabatt NettbutikkerTilbyr dette kortet rabatt i nettbutikker?
VS
VS
Antall NettbutikkerHvor mange butikker får du rabatt i?
Ca 200
VS
Ca 200
VS
Rabatt på vanlig handelTilbyr kortet rabatt i vanlige butikker?
VS
VS
Hvor mye rabatt?Hvor mye rabatt får du ved vanlig handel?
VS
4%
VS
3-7%
Maks rabatt/bonusHvor mye rabatt kan du få ila 12 mnd?
Ubegrenset
VS
2000,- per år
VS
5000,- per år

Dersom det kun er netthandel som er viktig for deg, så har Remember det beste tilbudet. I tillegg til at du får rabatt i mer enn 200 nettbutikker, så er det heller ingen begrensning på hvor mye rabatt du kan få per år. Les mer om hvordan Remember Reward fungerer.

Santander Flexi kommer best ut dersom du også ønsker rabatt i vanlige butikker. Årsaken er at i tillegg til at de gir rabatt i ca 200 nettbutikker, så gir de også 4% rabatt innenfor valgfri kategori. Her kan du velge mellom 5 kategorier, og du kan bytte kategori hver måned. Det som trekker ned for Santander Flexi er en lav årlig maksgrense på rabatt.

Ikano Visa tilbyr også gode rabatter innenfor forskjellige kategorier hver måned. Ulempen her er at du ikke selv kan velge kategori. Ikano tilbyr heller ikke egen rabatt på netthandel.

Beste kredittkort for reise

Det er smart å bruke kredittkort på reise da det gir en ekstra trygghet. Det kan også være en god ide å ha et kort i reserve dersom hovedkortet skulle bli borte. Men hvilket kredittkort er best for bruk i utlandet?

I vår test har vi kåret Bank Norwegian Kredittkort til vinner. Med Norwegian kredittkort får du gebyrfrie kontantuttak i utlandet. Du får også inkludert reiseforsikring (forutsatt at du betaler minimum 50% av transportkostnadene med kortet), du får inkludert forsikring mot tapt avgang, og du får en god pris på egenandelsforsikring for leiebil. Du kan også hele året tjene Cahspoints som du kan benytte til å fly gratis.

Norwegian Kredittkort er også det kortet som kommer best ut i vår generelle vurdering av alle kort, så dette er et godt kort både til bruk hjemme og på reise.

 

Bank Norwegian Kredittkort
 • Gebyrfri uttak i utlandet
 • Gratis reise og avbestillingsforsikring
 • 1% cashpoints på alle kjøp
 • Maks Kreditt: 100 000,-
 • Aldersgrense: 18 år
 • Rente: *23.1%

Annonselenke

Søk nå
Sammenlign

Eks: Eff. rente 23,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16 764,-

Beste kredittkort med drivstoffrabatt

Flere kredittkort gir rabatt på drivstoff, og det kan være smart å ha et kredittkort som utelukkende benyttes til å fylle drivstoff. Da får du rabatt på det du fyller, og du får også god oversikt over hvor mye du bruker hver måned på bensin og diesel. For å få fullt utbytte av rabatten anbefaler vi at du hver måned betaler inn fullt utestående beløp.

VS
VS
Rabatt per liter drivstoffVed pumpepris på 16 kroner
92 øre
VS
68 øre
VS
32 øre
Årlig besparelseVed pumpepris på 16 kroner, 1400 liter drivstoff
Kr 1293,-
VS
Kr 896,-
VS
Kr 448,-
Maksimal besparelseMaksimal bonus/rabatt per år
Kr 2000,-
VS
Kr 2000,-
VS
Kr 5000,-
StasjonerHvilken bensinstasjon får du rabatt hos
Esso
VS
Alle
VS
Shell

I denne testen har vi kåret 365Privat til beste kredittkort med drivstoffrabatt. Årsaken er rett og slett at 365Privat gir mest i rabatt. På Esso får du 0,92 kr i rabatt per liter (ved literpris på 16 kr). Ved fylling på andre stasjoner får du 2% i cashback.

Neste kort i vår test gir en rabatt på 0,60 kr per liter, og dette er årsaken til at vi for 2. året på rad kårer 365Privat til beste bensinkort.

365Privat Bensinkort
 • 85 øre/l rabatt på Esso
 • 2% cashbak på alle bensinstasjoner
 • Tilgang til en rekke rabatter
 • Maks Kreditt: 50 000,-
 • Rabatt per liter: *85 øre
 • Stasjon: Esso

Annonselenke

Søk nå
Sammenlign

Eks: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16 929

Beste kredittkort med rabatt på dagligvarer

Dagligvarer er en stor utgiftsport for alle, og for å spare mest mulig i hverdagen er det smart å benytte det kredittkortet som gir deg best rabatt på dagligvarer.

I denne testen har vi kåret Ikano Visa til beste kort med dagligvarerabatter i 2017. Med dette kredittkortet får du 1% rabatt på dagligvarer hver måned, og i desember øker rabatten til 4%. Maksimal rabatt i løpet av 12 måneder er 5000 kroner.  Ved å benytte rabatten på dagligvarer kan du spare mye penger i løpet av året.

Ikano Kredittkort
 • Rabatt på drivstoff og dagligvarer
 • Inntil 9 mnd rentefrihet
 • Reiseforsikring
 • Maks Kreditt: 100 000,-
 • Aldersgrense: 23 år
 • Rente: *20.10%

Annonselenke

Søk nå
Sammenlign

Eks: Eff. rente 20,43 %, 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 596,-

Finanslisten
Sammenlign tilbud
 • Kredittkort (0)
 • Bensinkort (0)
 • Lån (0)
Sammenlign
0