Inneholder markedsføring

Beste kredittkort for reisen

Så lenge du betaler tilbake beløpet innen kort tid, er kredittkort et godt verktøy for økonomisk frihet og en måte å holde oversikten på økonomien. Med kredittkort kan du betale ferien før feriepengene har kommet. Flere kort gir også reiseforsikring når mer enn 50% av reisen er betalt med dette kortet.

Eksempler på dette er kredittkortet re:member. Du er automatisk dekket av en gratis reise- og avbestillingsforsikring når minimum 50 % av reisens transportkostnader er betalt med ditt Re:member kredittkort. I tillegg har du tilgang til 7 tilleggsforsikringer, og du kan velge en av disse som vil være gratis første året:

Betalingsforsikring Plus, Ransforsikring, Nøkkel- og dokumentforsikring, Fører- og passasjerulykkesforsikring, Billettforsikring, ID-tyveriforsikring, Egenandelforsikring bilutleie og Kjøps- og prisgaranti.

Det er med andre ord en veldig god ide å ta dette kortet med deg på ferien. Bestill reisen med kortet og få reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Bruk kortet når du leier bil og få egenandelsforsikring, fører og passasjerforsikring +++. Legger en til ransforsikring og dokumentforsikring, har du den perfekte feriepartner med deg i bagasjen.

Remember Kredittkort
 • Rabatt i over 230 nettbutikker
 • Gratis reise og avbestillingsforsikring
 • 45 rentefrie dager
 • Maks Kreditt: 150 000,-
 • Aldersgrense: 18 år
 • Rente: *25.4%

Annonselenke

Søk nå
Sammenlign

Eks: Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16 408,-

Best i Test

Selv med alle disse fordelene som re:member kredittkort gir, blir vinneren over alle reisekort likevel reiseeksperten Norwegian med sitt Norwegian kredittkort.

Alt du betaler med kortet (utenom kontantuttak) gir deg CashPoints. 1% av alt du bruker omgjøres til CashPoints, og betaler du alt du kjøper gjennom hele året med ditt Norwegian kredittkort kan det være mye penger å spare når ferien skal bestilles. CashPoints kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian. 1 CashPoint = 1 kr.

Dersom du betaler med Norwegian-kortet når du kjøper flybillett hos Norwegian, så får du også ekstra Cashpoints for dette.
Du vil da motta 5% CashPoints på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter

Du får i tillegg gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kredittkortet ditt dersom du betaler 50% eller mer av reisen med ditt Norwegian kredittkort. Du kan også få tilleggsforsikringer som egenandelsforsikring for leiebil, Id-tyveriforsikring, forsikring mot tapt avgang, betalingsforsikring og helårs reiseforsikring.

Bank Norwegian Kredittkort
 • Gebyrfri uttak i utlandet
 • Gratis reise og avbestillingsforsikring
 • 1% cashpoints på alle kjøp
 • Maks Kreditt: 100 000,-
 • Aldersgrense: 18 år
 • Rente: *23.1%

Annonselenke

Søk nå
Sammenlign

Eks: Eff. rente 23,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16 764,-

Bedre rettigheter

Faktisk så kan kredittkort gi deg bedre rettigheter etter kjøp.
Bruk av kredittkort egner seg spesielt godt ved bruk i utlandet, og ved betaling av større kjøp. En bestemmelse i finansavtaleloven (paragraf 54 bokstav b) gir deg nemlig bedre rettigheter ved bruk av kredittkort.

Du kan klage rett til kortselskapet dersom varen eller tjenesten du har kjøpt, har feil eller mangler, når du ikke får gjennomslag ved å klage til selgeren. Så om du har vanskelig for å bestemme deg, hvorfor ikke ta med deg begge to? Gratis årsavgift gjør at du kan søke om og bruke begge kortene etter hvilke kort som passer best til ditt bruk. Årsavgift er uansett gratis. Bare husk å betale regningen i tide og evt. betale ned alt når feriepengene kommer!

Les mer om Bank Norwegian kredittkort og Re:member kredittkort

Finanslisten
Sammenlign tilbud
 • Kredittkort (0)
 • Bensinkort (0)
 • Lån (0)
Sammenlign
0