Inneholder markedsføring

Spar penger med beste bensinkort

Hvilket bensinkort passer best for deg?

Mange av oss bruker realtivt mye penger på drivstoff hver måneden. Flere familier har både 2 og 3 kjøretøy i bruk, og for mange er det ikke mulig å bruke bilen mindre. Når en ikke kommer utenom høye drivstoffutgifter, bør en gjerne bruke de midlene en har for å holde kostnadene nede. Da kan du spare mye penger på å bruke et bensinkort når du fyller drivstoff.

Med bensinkort får en både rabatter, kreditt og oversiktelighet i samme løsning. Noen kort gir også mulighet for forsikring mot å tanke feil drivstoff.

Vi har sett på bensinkort og rangert de beste kortene basert på «best på rabatt», «best på forsikring» og «best på kreditt»:

Best på rabatt

365Privat Kredittkort: 365Privat er et bensinkort som gir deg svært gode rabatter på drivstoff. Hos Esso får du med dette kortet 85 øre i rabatt per liter (med en literpris på 14 kr). På andre bensinstasjoner får du 2% rabatt. Dette gjør 365Privat til vinner i vår test av kredittkort med drivstoffrabatt. Neste bensinkort i testen gir deg 56 øre i rabatt per liter drivstoff.

10
85 øre/l rabatt på Esso
2% cashbak på alle bensinstasjoner
Tilgang til en rekke rabatter
Maks Kreditt:50 000,-
Rabatt per liter:*85 øre
Stasjon:Esso

Annonselenke

SØK NÅ!
Sammenlign

Best på forsikring

Ikano Visa Kredittkort: Dersom du betaler mer enn 50% av din reise med Ikano kredittkort vil du få gratis reise- og avbestillingsforsikring.

Bruker du ditt Ikano Visa kredittkort som bensinkort når du fyller drivstoff? Da er du også dekket av kortets tankefeil-forsikring.
I tillegg kan du også tegne betalingsforsikring fra Ikano Bank.

6
28 øre/l drivstoffrabatt hos Shell
14 øre/l drivstoffrabatt hos alle bensinstasjoner
Reiseforsikring
Maks Kreditt:100 000,-
Rabatt per liter:*28 øre
Stasjon:Shell

Annonselenke

SØK NÅ!
Sammenlign

Best på kreditt

Santander Flexi: Med dette kortet velger du selv fra hvilken kategori du ønsker rabatt. Du kan for eksempel bruke det som bensinkort og få 4% på drivstoff uansett hvilken bensinstasjon du benytter. I tillegg får du som kredittkortkunde rabatt på opptil 25 % på matretter hos over 200 spisesteder i mange norske byer. Her får du på mange måter flere kort i ett.

8
56 øre/l i drivstoffrabatt
Kan brukes ved alle bensinstasjoner
Santander Kickback
Maks Kreditt:100 000,-
Rabatt per liter:*56 øre
Stasjon:Alle

Annonselenke

SØK NÅ!
Sammenlign

Sammenlign tilbud
  • Kredittkort (0)
  • Bensinkort (0)
  • Lån (0)
Sammenlign
0