Inneholder markedsføring

Kredittkort med BankAxept

yA Bank kredittkort er det eneste kortet i vår test som også tilbyr BankAxept. Det betyr at du kan være helt sikker på at kortet vil fungere på alle brukersteder i Norge, også i butikker som normalt ikke godtar kredittkort. Du vil også kunne ta ut kontanter med ditt yA Bank Kredittkort i dagligvarebutikker.

Hva er BankAxept?

BankAxept er det nasjonale betalingssystemet i Norge, og ni av ti kortbetalinger i butikk utføres med et BankAxept-kort. BankAxept kan benyttes i fysisk handel og betalingen godkjennes i sanntid ved bruk av chip og kortholders personlige kode. Det gjennomføres alltid kontroller mot banken som har utstedt kortet bl.a. for å kontrollere om det er benyttet riktig kode og om det er dekning på kortholders konto. De fleste BankAxept utstedes som debet-kort, dvs. kjøpsbeløpet trekkes umiddelbart fra kortholders konto.

Med yA Kredittkort har du altså både BankAxept og Visa. Dette betyr at du som forbruker alltid kan benytte ditt yA kredittkort uansett hvor du handler – både i Norge og i utlandet.

No posts for this criteria.

Les hele testen vår av beste kredittkort

Sammenlign tilbud
  • Kredittkort (0)
  • Bensinkort (0)
  • Lån (0)
Sammenlign
0