Om oss

På FinansListen.no vil du finne nyheter, tips og informasjon om hva som kan hjelpe deg i din økonomiske hverdag.

Hvilket kredittkort eller lån som passer deg kommer helt an på hva som er viktig for deg. For noen er det viktigst med lav rente, mens for andre er det fordelene som følger med et kredittkort som er viktigst. Mange kredittkort har for eksempel rabatter, men er det rabatt på netthandel eller drivstoff som betyr mest for deg?

Selv om vi forsøker å ha all informasjon oppdatert til enhver tid, så kan nettsiden inneholde feil og mangler. Det er derfor viktig at du leser betingelser og vilkår nøye før du sender inn din søknad.

Våre tjenester

Vi ønsker å understreke at Finanslisten ikke er en tilbyder av bank- og finanstjenester. Vi driver kun sammenligningstjenester for forbrukere, og vi linker videre til bank- og finansselskaper for å gjøre det enkelt å benytte tilbudene i våre sammenligningstjenester og artikler.

Finanslisten.no er et kommersielt nettsted som mottar provisjon for videreformidling av besøkende til finansielle tilbydere fra våre tester og artikler.

I utvikling

Det finnes mange tilbydere av lån og kredittkort, og det kan være vanskelig å sammenligne de forskjellige tilbudene. Vi forsøker hele tiden å utvikle nettsiden for å gjøre det enklest mulig for deg å sammenligne fordeler, ulemper og forskjeller på tilbudene – slik at du enklest mulig skal kunne finne tilbudet som er best for deg.

Finanslisten.no

Finanslisten.no driftes av Bookit24 AS (org.nr 913 450 485).

Adresse:
Leirvikflaten 10
5179 GODVIK

Dersom du har spørsmål eller har funnet feil på siden vår kan du kontakte oss på [email protected]

FinansListen
Finanslisten
Sammenlign tilbud
  • Kredittkort (0)
  • Bensinkort (0)
  • Lån (0)
Sammenlign
0